Waarom zou je je huis op social media promoten?

Heel eenvoudig. Je kunt (en dat doen veel mensen) denken, als mijn huis net op Funda staat en er komen mensen kijken, misschien zit daar wel een koper bij, dat scheelt toch geld. Klopt, maar misschien laat je wel geld liggen?

Als je huis net op de markt is gebracht, dan wil je het liefst zoveel mogelijk vraag creëren. Dus je wilt niet alleen de mensen die actief zoeken op Funda, maar je wilt dat iedereen het weet. Iedereen moet weten dat jouw huis te koop staat. Iedereen moet de kans krijgen om interesse te krijgen voor jouw huis.

Je krijgt waarschijnlijk meer bezichtigingen, en dat ziet iedereen ook die interesse heeft. Dit zorgt ervoor dat iemand die het echt heel graag wilt kopen meer gaat bieden. En dat kan dus al snel een paar duizend euro extra opleveren.

Het is dus een kleine investering die een heel groot rendement kan opleveren!

Ook kun je je woning natuurlijk heel goed promoten als je woning al wat langer op de markt is. Doe mee aan een Open Huizen dag en breng jouw woning voor de open huizen dag extra onder de aandacht. Door de periode voor jullie open huis actief te promoten via social media vergoot je de kans op meer kijkers, en mogelijk dus ook een koper.

Wacht dus niet tot je woning al heel lang te koop staat, dat geeft namelijk stress en heeft ook invloed op de verkoopprijs. Als je huis lang te koop staat, dan is er dus niet veel interesse in en kan een koper dus gaan onderhandelen naar een lagere verkoopprijs, en dat wil je toch niet?

Woningen die snel verkopen, leveren vaak de beste prijs op, wij helpen je hierbij!

Wat is Woning Online Promoten?

Woning Online Promoten is een marketing service. Wij zijn geen makelaarskantoor en zijn ook niet aangesloten bij een makelaar.

Met onze service bieden we mensen die hun woning willen verkopen de mogelijkheid om dit te promoten via Social Media.

95% van de Nederlands is actief op Social Media, en daarom is het de beste manier om veel mensen te bereiken.

Hoe werkt het?

Het werkt voor jou heel eenvoudig. Kies een van onze pakketten. Stuur ons de gegevens van de woning, wij maken een video van een aantal foto’s.

We bespreken de looptijd en de regio en vervolgens zorgen wij dat de campagne gaat starten.

Na afloop van de campagne mailen we je een eenvoudige rapportage zodat je weet wat er gebeurd is.

Mag ik ook mijn eigen video maken?

Ja natuurlijk, als je zelf, of je makelaar, al een goede video hebt gemaakt, dan kunnen we die natuurlijk ook gebruiken.

Hoeveel mensen gaan we bereiken?

Dat hangt een beetje af van de regio. In een grote stad als Utrecht kunnen we meer mensen bereiken dan in een dunbevolkt gebied in Zeeland. Maar we houden altijd een minimum aan. Dit staat aangegeven bij de pakketten.

Wat krijg je bij het gratis pakket?

Bij het gratis pakket delen wij de link van jouw woning op bijvoorbeeld Funda.nl op onze pagina. Hiermee bereik je onze volgers. Je kunt dit bericht uiteraard ook zelf delen met je vrienden waardoor het bereik groter wordt.

Er wordt geen campagne opgestart bij dit pakket, en we maken ook geen video.

Waarom zou dit werken?

Vroeger plaatste een makelaar vaak het aanbod in een regionale of lokale krant. 1 advertentie koste vaak al iets van 200 euro. Kranten worden steeds minder gelezen, dus het effect wordt ook steeds minder.

Nu zijn er platformen zoals Funda die het woningzoekers makkelijk maakt. Er is een compleet aanbod te vinden en je kunt makkelijk een indruk krijgen van de huizen in jouw regio.

Maar Funda wordt niet door iedereen elke dag of elke week bekeken. Uiteraard wel door de groep die actief zoekt naar een huis, maar de meeste mensen zijn niet actief op zoek. Die kunnen best interesse hebben in jouw woning, als ze maar weten dat het te koop staat.

En daar komen wij om de hoe. Want waar kranten steeds minder gelezen worden, wordt social media de hele dag door gebruikt.

Wij promoten dus jouw huis op social media. Daarmee bereiken we tienduizenden mensen in jouw regio. deze mensen kunnen iemand taggen als tip, of delen aan hun vrienden en kennissen. het is een zeer effectieve manier om jouw woning onder de aandacht te brengen bij het grote publiek

Ga ik mijn huis zeker verkopen?

Dat is natuurlijk niet te garanderen. Dat hangt van vele dingen af. Bij het verkopen van je huis gaat het er om dat je de juiste koper weet te vinden. Iemand die jouw huis graag zijn thuis wilt maken.

En als je meer dan 1 koper kan vinden, dan zal je prijs natuurlijk ook omhoog kunnen gaan. De huizenmarkt blijft een markt van vraag en aanbod. Jij biedt je huis aan en wilt graag zoveel mogelijk geïnteresseerde kopers.