Meer over Woning Online Promoten

Woning Online Promoten is een website van Smit Online Marketing. De website is gemaakt toen een klant van ons vroeg of we konden helpen bij het verkopen van zijn woning. We deden voor deze klant al veel voor zijn bedrijf, en succesvol. Hierdoor kwam eigenlijk het idee tijdens een van onze afspraken om hier wat mee te gaan doen. De klant wilde niet zijn woning promoten via zijn Facebook bedrijfspagina, maar graag vanuit een logische Facebook pagina.

Zijn makelaar kon hem hier niet mee helpen, die boden alleen advertenties in de krant aan. dat had hij al een paar keer gedaan, maar zonder succes.

Wij waren ervan overtuigd dat we met onze kennis en ervaring potentiële kopers konden bereiken via Social Media. en zo zijn we gestart met de Facebookpagina Woning te koop. Door meer vraag te creëren voor de woning die wordt aangeboden, kan de opbrengst zomaar een paar duizend euro hoger liggen, dus de investering is zo terugverdient!

We hebben het werk voor de klant uit handen genomen, een video gemaakt van de foto’s, bericht gemaakt op de pagina en vervolgens de promotie gestart in zijn directe omgeving.

Het bericht heeft tienduizenden mensen weten te bereiken in korte tijd. Er was een open huis gepland welke we mee hebben genomen in de uiting. Tijdens de open huis hoorde hij veelal dat mensen de woning hadden gezien via Facebook. En er was serieuze interesse, de woning is ook kort erna verkocht.

Dit was een testcase voor ons. Hierna hebben we een website opgezet en hebben we onze dienst gepromoot onder mensen die mogelijk hun huis willen verkopen. Daar hebben we nog een aantal woningen gepromoot met vergelijkbare resultaten.

Een paar jaar geleden trok de huizenmarkt explosief aan en zagen we dat de behoefte minder werd. Woningen verkochten veel sneller, en voor meer geld.

We hebben het dus even laten rusten, maar zagen wel dat er zo nu en dan wat interesse was. En dat heeft ons toch weer aan het denken gezet.

Wat wij zijn van mening dat ook in een tijd dat de woningen snel en goed verkopen, dit een hele goede extra boost kan geven. Het verkopen van je huis is namelijk niet meer dan zorgen voor serieuze potentiële kopers. Hoe meer je er hebt, hoe hoger de prijs zal worden, want het blijft een kwestie van vraag en aanbod.

Daarom hebben we het in 2019 weer nieuw leven ingeblazen. We hebben de pakketten aangepast, look and feel van de website veranderd en ook onze kanalen geoptimaliseerd. Zo hebben we nu Instagram erbij genomen om ook daar mensen te bereiken. Zeker voor starters is dit een zeer belangrijk kanaal.

Wij zijn dus geen makelaar, maar we zijn wel heel goed in Online Marketing. En wij denken dat we op de woningmarkt consumenten kunnen helpen bij het creëren van meer vraag naar hun woning, meer vraag wat zorgt voor een betere verkoopprijs en snellere verkoop van je woning.

Wil je meer weten, mail ons dan op info@woningonlinepromoten.nl