Waarom jouw woning online promoten?

De woningmarkt is een markt van vraag en aanbod. Als jij jouw huis gaat verkopen zorg je voor aanbod. De potentiële kopers zorgen voor vraag. De afgelopen jaren was er meer aanbod dan vraag, waardoor de verkoopprijzen van woningen daalde. Het lijkt erop dat de markt weer aantrekt doordat de vraag groeit. De gemiddelde verkoopprijzen stijgen weer en woningen staan minder lang te koop.

Wij zorgen ervoor dat tienduizenden mensen in jouw regio weten dat jouw woning te koop staat. Hierdoor zal er meer interesse zijn en kun je als verkoper extra profiteren van de huidige marktontwikkelingen.

Uiteraard is WoningOnlinePromoten.nl ook geschikt om jouw huurwoning onder de aandacht te brengen!

We hebben in Nederland één van de hoogste internetdichtheden van de Wereld, bijna iedereen in Nederland heeft toegang tot het WorldWideWeb. Dit is dus dé plek waar veel mensen te bereiken zijn. Daarnaast vinden Nederlands het leuk om (online) naar woningen te kijken die te koop staan. Het is dus een ideale combinatie!

Waarom via Social Media?

Social Media wordt in Nederland heel veel gebruikt. Ruim 9 miljoen Nederlanders zijn bijvoorbeeld actief op Facebook (het grootste Sociale netwerk). Dit Sociale netwerk biedt bedrijven ook uitstekende advertentiemogelijkheden.

Wij gebruiken dus de\e advertentiemogelijkheden om jouw woning in jouw regio te promoten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we in korte tijd tienduizenden mensen kunnen bereiken!

Uit onderzoeken blijkt dat de meeste mensen die gaan verhuizen dit doen binnen een straal van 30 km. Dus als je jouw woning gaat verkopen is er een grote kans dat je potentiële kopen binnen een straal van 30 km woont. Wij zorgen dus ook dat we de promotie doelgericht doen in die regio die voor jouw woning het meest interessant is.

Bekijk onze video