Ben jij Makelaar?

Als makelaar wil je graag dat je de woningen van jouw klanten snel kan verkopen en tegen een goede prijs. Goede promotie is daar heel belangrijk bij. Vrijwel alle woningen staan vandaag de dag op Funda.nl, maar veel Nederlanders kijken daar niet regelmatig. De actief woningzoekende die echt een nieuw huis nodig heeft kijkt daar regelmatig om het nieuwe aanbod in de gaten te houden. Maar het is natuurlijk ook heel belangrijk om andere mensen te bereiken en zichtbaar te zijn met de woning in de directe omgeving om meer mensen geïnteresseerd te krijgen.

Dit kan via WoningOnlinePromoten.nl

Wil je als Makelaar gebruik maken van onze diensten, neem dan contact op voor meer informatie over de mogelijkheden die wij voor makelaars bieden.

Voordelen van WoningOnlinePromoten.nl?

Meer kijkers voor jouw huis

Als jij jouw woning gaat verkopen dan wil je graag dat er mensen komen kijken. Als meer mensen weten dat jouw woning te koop staat wordt de kans groter dat er meer mensen komen kijken (op funda of real life). Daarom is het belangrijk om jouw woning goed te promoten.

Meer potentiële kopers

Als je meer kijkers weet te trekken wordt de kans groter dat er een potentiële koper tussen zit, of misschien wel meer dan 1. En dat is voor verkopers een prettige situatie. Het is altijd spannend als je je woning gaat verkopen, veel en goede reacties zorgt voor minder verkoopstress.

Hogere verkoopprijs

Als er meer dan 1 bieder is voor jouw woning, dan sta je als verkoper sterker. De kopers bieden elkaar op tot er 1 hoogste bieding overblijft. Zo zorg je er als verkoper voor dat je door de promotie van je woning mogelijk een hogere verkoopprijs krijgt. Dit kan al snel een paar duizend euro meer zijn!